Bella

THE HOST


Assalamualaikum. Thank you for reading, have a nice day ♥

Diaries About Link Quotes

Act like a KID
Dress like a TEENAGER
Think like an ADULT


CONTACT


 
Facebook: Click Here ♥
Twitter: Click Here ♥
Tumblr: Click Here ♥
Instagram: Click Here ♥
Email: nabilah.sunset@gmail.com

Quote Of The Day "Elegance is in your mind, in manner. It's the way you speak, what you read"




Abang Kita Kawin!

Assalamualaikum!
After a long period of time i left this blog without any entry, so lets start it with bismillah. Hehe.

Abang aku dah kawin, yeayy dapat kakak ipar! Alhamdulillah. Berapa lama semua orang menanti-nanti bila abang aku nak kawin, and akhirnya pada 17 Oktober 2015 semuanya terjawab. Tula orang cakap jodoh tu kan rahsia Allah :)

Alhamdulillah dengan sekali lafaz, abang selamat jadi suami kepada isterinya, Farhana Hamin :)

Dup dap dup dap jantung tu haha



Masa kat rumah pengantin perempuan ada dua pasang pengantin, abang kak nana :)


Masa ni dah nak balik, byee abangg !


Ni majlis sebelah lelaki, iaitu rumah aku lah. Hihi ada 8 khemah, alhamdulillah ramai sangat yg datang :)
  
Sampai kebelakang ada khemah untuk orang datang :)


Abah and ummi decide untuk pakai Lan Catering sebab dah biasa bila open house pun kitorang pakai service Dia. Memang Tip Top!


Jamuan makan hari Sabtu 7 Nov haritu ramai yg puji sedap. Hehe yg pilih menu umi, ada macam-macam. Happy betul tengok orang yg datang makan puas :)



Makan beradab untuk family Kak Nana :)



Sayang Cira :*


Hany & Cira bila dah penat, ni lah kerja diorang rupanya ye !


Kakakku sayang :*


 Jom kacau pengantin! :P (Kakak, abg zaaba, kak nana, aku, and Abang Yi (cousin)).





Flower girls and boys


So ni lah keluarga baru aku :)
Sebab orang datang tak berhenti2 nak salam umi and abah, ambik gambar ni pun masa majlis dah nak habis, hany pun takda sebab dah tidur dlm rumah, and matahari pun dah datang :( Tu yg gambar jadi macam ni. Sobs sobs.



Alhamdulillah majlis di kedua-dua belah pihak dah selesai dengan lancarnya. Semoga abang and kak nana lebih bahagia and dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah. Ameen.

Till we meet again, xoxo, B!

0 comment(s)
Older Post